Fandag 2017 Moeke Spijkstra Wielerclub

Beste fietsvrienden,

Zondag  26 november 2017 is het weer zover!!   De jaarlijkse Moeke Spijkstra Wielerclub Fandag staat op de rol ter afsluiting  van het seizoen. Het zal een dag vullend programma zijn waarbij uiteraard weer een fietselement is toegevoegd. Deze keer zijn er 4 verschillende routes uitgezet dus iedereen kan meedoen.

DE VIERKROEGEN TOCHTEN VAN DEN SPONSOR

Groep 1: 90 KM naar Amsterdam en eet een broodje bij Anno 1890
Groep 2: 70 KM naar Muiden en eet een broodje bij Ome Ko
Groep 3: 40 KM naar de Hollandse Rading en eet een broodje bij Moeke HR
Groep MTB: 30 KM over de hei en eet een broodje bij Bonte Paard

Onze hoofdsponsor Moeke Spijkstra heeft weer alles uit de kast gehaald om het tot een succes te laten worden!

Het dagprogramma zal er als volgt uitzien:

9.30 uur                            Verzamelen in Moeke Spijkstra in fietskleding;

9.30 – 10.30 uur               Algemene Ledenvergadering;

10.45 – 14.00 uur              Fietstocht

15.00 – 18.00 uur              Late Natte Lunch  met fietsers onder elkaar in Moeke in.

Kosten:
Na jarenlang sparen en de inbreng van Moeke Spijkstra is de bijdrage voor de leden voor dit jaar vastgesteld op € 0,00.

Wij hopen dat jullie allen komen om dit seizoen op een mooie manier af te sluiten. Deelname aan de Fandag graag voor vrijdag 10 november bevestigen aan: angela@3stone.nl.

Tot zover even voor dit moment en graag tot de 26e!

Hartelijke groet,

Eduard Schaepman | Patrick Lommers| Micha Willemse & Eric Heijkoop